استاندار کرمان در دیداربا معاون سازمان پدافندغیرعامل کشور: 

دستگاه‌های ملی باید از کشاورزان کرمانی حمایت کنند 

استاندار کرمان گفت: بخش زیادی از معیشت و زندگی مردم مناطق شرقی و جنوبی استان کرمان وابسته به کشاورزی است‌ و دستگاه‌های ملی باید از آنها حمایت کنند. 
کد خبر: ۱۴۲۸۸۷۱

به گزارش جام جم آنلاین کرمان‌؛ محمدمهدی فداکار، صبح امروز پنجشنبه 11 آبان ماه در دیدارِ معاون سازمان پدافند غیرعامل کشور عنوان کرد: بخش زیادی از معیشت و زندگی روزمره مناطق شمالی، شرقی و جنوبی استان کرمان وابسته به کشاورزی است‌، علاوه بر اینکه تولید ملی و امنیت غذایی کشور را نیز دارند. 

وی افزود: آموزشگاه‌ها و پژوهشکده‌های متعددی نیز در استان وجود دارد که می‌طلبد با همراهی دستگاه‌های ملی، بحث امنیت غذایی، مبارزه باآفات و جلوگیری از خسارت گسترده در بخش کشاورزی را مورد توجه قرار دهند. 

استاندار کرمان گفت: زندگی صدها هزار نفر در استان کرمان به کشاورزی و تولید محصولاتی چون خرما و پسته و ذرت وابسته است و وزارتخانه و دستگاه‌های ملی باید پشتیبانی‌های لازم را از کشاورزان داشته باشند. 

ذبیح‌الله حسن‌شاهی، معاون سازمان پدافند غیرعامل کشور دردیداربا استاندار کرمان گفت: برنامه‌های تکلیفی سازمان پدافند غیرعامل در استان کرمان به خوبی در حال اجراست و کرمان جزو سه استان برتر در این حوزه محسوب می‌شود.
 
وی از توافق‌ با سه شرکت مس سرچشمه، گل‌گهر و مس شهربابک برای راه‌اندازی مرکز غربالگری قطعات الکترونیکی در کرمان خبر داد و عنوان کرد: با راه‌اندازی این مرکز شاهد اتفاق بزرگی در استان و کشور خواهیم بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها